Uudella Masterchef-kaudella on mukana kurulainen kokki Kim – tuttu mies ravintola Näsinneulasta

Uusi kausi kokkausohjelma Masterchefistä alkaa MTV 3:lla syyskuun alussa. Mukana on 12 kilpailijaa, joista yksi asuu Ylöjärven Kurussa.

Kim on yksi 12 kisaajasta. Kuva: MTV3

Ohjelman tiedotteessa kerrotaan kurulaisesta Kimistä, 29, näin: ” Kim on sympaattinen, iloinen ja naurava kokki Kurusta, jossa hän asuu perheensä kanssa kahden luonnonsuojelualueen välissä. Kim rakastaa yksinkertaista ja kaunista ruokaa, kikkailu ei ole hänen juttunsa ja tällä hetkellä häntä kiinnostaa eniten kasvispainotteinen ruoka. Hän on impulsiivinen hetkeen tarttuja ja unelmoija, joka pitää metsissä samoilusta. ”

”Tällä hetkellä Kim työskentelee Tampereella ravintola Näsinneulassa. Vaimo on hänelle tärkeä tuki ja myös toisin päin. Tärkeintä on tukea toista kohti yhteisiä unelmia ja syödä samalla hyvää ruokaa.”

Tuomareina ohjelmassa ovat Kari Aihinen, Tomi Björckja Sikke Sumari.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?