Veden tulo katkeaa torstaiaamuna Petäjäniemen, Antaverkan ja Vahantapohjan alueilla vesijohtotöiden vuoksi

Ylöjärven Veden mukaan veden tulo katkeaa torstaina Petäjäniemen, Antaverkan ja Vahantapohjan alueella. Vesijohtotyöt alueella aloitetaan klo 9 ja vedet katkeavat töiden aikana. Työn arvioitu kestoaika on noin 5 tuntia.

Heti työn valmistuttua vesi johdetaan takaisin putkistoon ja verkostoa huuhdellaan vesihuoltolaitoksen toimesta. Katkoksen jälkeen putkistosta saattaa irrota saostumia ja ruostetta, jotka aiheuttavat veden värjäytymistä ja sameutta. Nämä eivät ole terveydelle vaarallisia haittoja, mutta niistä saattaa aiheutua hanojen ja pesukoneiden sihtien tukkeutumista sekä vaalean pyykin värjäytymistä.

Putkistoihin saattaa päästä ilmaa, mikä voi aiheuttaa kolinaa ja pärskymistä. Haittojen poistamiseksi vesiyhtiö suosittelee kylmän veden juoksutusta kunnes vesi kirkastuu.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?