Lähde kirppistelemään viikonloppuna Länsi-Teiskoon – Katso kohteet pihakirppiskartasta

Länsi-Teiskossa järjestetään tulevana viikonloppuna 17. ja 18.7. pihakirppiskierros, jossa on toistakymmentä eri kirppiskohdetta. Kirppikset aukeavat klo 15.

Pihakirppiksillä on myynnissä mm. kodintavaraa, huonekaluja, esineitä ja vaatteita. (kuvituskuva)

Pihakirppiskohteet sijaitsivat ihmisten pihoilla, ja kohteisiin pääset tutustumaan tämän kartan avulla. Klikkaamalla kartan tähtiä, saat lisätietoja kirppiskohteesta ja sen myymistä tavaroista. Oranssilla merkityt kohteet ovat auki vain perjantaina, vihreät  perjantaina ja lauantaina ja violetit vain lauantaina.

Kirppiksillä on myynnissä monenlaista erilaista tavaraa: huonekaluja, astioita, valaisimia, rakennustavaraa, lasia, Arabiaa, vaatteita, oksasilppureita, kirjoja, leivonnaisia, leluja. Muutamalla pihalla on myös kahvia ja kastettavaa.

Tapahtuman löydät myös Facebookista.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?