Ryhdin heittäjät kovassa vireessä Frisbeegolfin Amateur Seriesin SM-karsintakilpailussa Hämeenlinnassa

Frisbeegolfin Amateur Series -SM-karsintakilpailujen sarja jatkui viikonloppuna Hämeenlinnan frisbeegolfradalla. SM-karsintakilpailuissa panoksena ovat kilpailupaikat loppukesästä pelattaviin amatööri- ja junioriluokkien SM-kilpailuihin.

MA1-luokassa (Advanced Amateur) kisa voitosta oli todella tiukka lauantain ensimmäisistä väylistä aina sunnuntain viimeisiin heittoihin asti. Ylöjärven Ryhdin Harri Lahdesmäki johti avauspäivän jälkeen tuloksella -2. Yhden heiton päässä ylöjärveläisestä oli peräti neljä heittäjää. Pahin uhkaaja tuli lopulta sijalta kymmenen, kun Tampereen Frisbeeseuran Lasse Viilo heitti toisena päivänä tuloksen -7 ja nousi Lahdesmäen kanssa jaetulle kärkipaikalle.

Voitto ratkaistiin kaksikon välillä katkaisupelissä, jossa Viilo heitti ensimmäisellä jatkoväylällä avausheittonsa muutaman metrin päähän korista, Lähdesmäen jäädessä kauemmas. Viilo upotti birdieputtinsa ja juhli mestaruutta. Lahdesmäki jäi siis lopulta niukasti toiseksi.

Ylöjärven Ryhdin Leevi Isotalo puolestaan nappasi voiton MJ18-luokassa (juniorit 18 vuotta ja nuoremmat). Isotalo jätti Lahden Frisbee Clubin Jere Vanhalan kolmen heiton päähän.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?