Tuo tunnetuksi Ylöjärven maisemia muille pirkanmaalaisille – Nappaa kuva Räikän tai Seitsemisen selfiepisteellä

Pirkanmaan kunnissa on käynnistynyt Selfie Pirkanmaa -kampanja, jolla halutaan tuoda tutuksi lähimatkailukohteita. Kampanjan pisteistä kaksi sijaitsee Ylöjärvellä.

Ylöjärvellä kulttuurikohteeksi on valittu Räikkä.

Matkailuala on ollut kevään aikana ennen kokemattomassa taloudellisessa kriisissä. Näköpiirissä on kuitenkin koronatilanteen helpottumisen myötä positiivinen noususuhdanne lähi- ja kotimaan matkailulle. Matkailu lähialueille kiinnostaa ja ihmiset etsivät matkailulle kotimaisia vaihtoehtoja.

Siksi maanantaista 15.6.2020 alkaen jokaiseen Pirkanmaan kuntaan on pystytetty selfiepisteitä, joissa käyttäjä voi ottaa itsestään, kavereistaan tai kohteesta kuvan sosiaaliseen mediaan tunnisteella #selfiepirkanmaa.

Seitseminen on hyvä esimerkki kiinnostavasta lähimatkailupaikasta.

Ota kuva oranssilla tai vihreällä selfiepisteellä

Mukana ovat kaikki Pirkanmaan kunnat kahdella kohteella. Vihreät kohteet eli luontokohteet sijoittautuvat luontomatkailukohteisiin. Oranssit kohteet eli kulttuurikohteet sijoittautuvat kuntien kulttuurimatkailukohteisiin.

Ylöjärvellä kulttuurikohteeksi on valittu Räikkä. Selfiepiste sijaitsee Vanhan Räikän rakennuksen takapihalla, puiston kupeessa.

Luontokohde taas on Ylöjärvellä Seitsemisen kansallispuisto. Vihreä selfiepiste sijaitsee Luontokeskuksen pihamaalla.

Pirkanmaalla kohteita on  yhteensä 44. Niistä osa on ilmeisempiä matkailukohteita ja osa tuntemattomampia. Kaikki kohteet löydät Selfie Pirkanmaa -sivuston kartasta.

Lue myös:

Menneen maailman tunnelmaa – Vanha Räikkä Talo on remontoitu kaupunkilaisten olohuoneeksi ja ahkeraan käyttöön

Vinkit vappuretkelle Seitsemisen ja Helvetinjärven kansallispuistoihin – muista kokkauspaikat, kävelysuunnat ja telttailualueet

Seitsemisen Koverossa päästiin perinnetöiden makuun – lapset oppivat pyykkäämään ja huovuttamaan

Seitsemisen kansallispuistossa vieraili viime vuonna yli 45 000 ihmistä – kävijämäärät nousussa

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?