Eskarilaisetkin pääsevät uimaopetukseen syksystä alkaen

Ylöjärven kaupunki kertoo, että tämän vuoden syksystä alkaen liikuntapalvelut tarjoaa uimaopetusta myös esikoululaisille. Kaikille eskareille tarjotaan uimaopetusta neljä kertaa vuodessa.
Ylöjärven uimahalli, uinti, lapset, tapahtuma

Liikunnanohjaajat järjestävät uimaopetusta esikoululaisten lisäksi myös 1.-3.-luokkalaisille neljä kertaa vuodessa ja 4.-6.-luokkalaisille kaksi kertaa vuodessa. (arkistokuva)

Aiemmin esikouluikäisille on ollut tarjolla viikonlopun mittaisia uimakouluja, jotka jatkuvat edelleen.

Liikunnanohjaajat järjestävät uimaopetusta esikoululaisten lisäksi myös 1.-3.-luokkalaisille neljä kertaa vuodessa ja 4.-6.-luokkalaisille kaksi kertaa vuodessa.

Erityisryhmille on tarjolla soveltavaa uimaopetusta. Yläkouluikäisten ja toisen asteen opiskelijoiden uintiopetuksesta vastaavat koulujen liikunnanopettajat.

Koululaisuintien lisäksi Ylöjärvellä on tarjolla vauvauintia, lapsi- ja perheuintia sekä uimaopetusta aikuisille. Näistä vastaavat pääasiassa liikuntaseurat ja muut kolmannen sektorin toimijat.

Lue myös: Vauvauinti kannattaa aloittaa alle kuusikuisen vauvan kanssa – Samalla siitä voi tulla lapsen ja vanhemman yhteinen harrastus

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?