Teivoon nousee iso talotekniikan tukkuliike – tilaa tarjolla runsaasti myös muille yhtiöille

Teivoon nousee suunnilleen kuvan mukainen talotekniikan tukkuliike.

Talotekniikan tukkukauppa LVI-WaBeK Oy rakennuttaa Ylöjärven Teivoon liiketilan. Koko liiketilakokonaisuudessa on tarjolla tilaa useille yrityksille.

Rakentamisesta vastaa WBK-tilat, joka on hankkinut liikepaikan Ylöjärven kaupungilta. Tontti sijaitsee Tampereen ja Ylöjärven rajalla. Peräti 10 000 neliömetrin tontti rajoittuu Teivossa Vaarantiehen. Tontilla on rakennusoikeutta 6 000 neliötä.

Uusiin tiloihin tulee LVI-WaBeK Oy:n SuperService-konseptin mukainen 1 500 neliömetrin drive-in-tukku.

WBK-tilat etsii ja neuvottelee parasta-aikaa eri teknisten alojen yhtiöiden kanssa mahdollisten muiden vuokralaisten löytämiseksi. Rakentamisen kakkosvaiheen 1 500–3 000 neliömetrin tiloissa on tarjolla erityyppisiä liike- ja varastotiloja muun muassa teollisuuden, teknisen kaupan ja logistiikka-alan tarpeisiin. Tiloja voi vuokrata aina 100 neliömetristä alkaen.

Lue myös:

Tukku tulee työmaalle

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?