Tuhti lukupaketti ilmestyy perjantaina: 68-sivuinen Elovainion Uutiset tekee Ylöjärveä tunnetuksi Tampereen kaupunkiseudulla

Ylöjärven Uutisten toimittama 68-sivuinen erikoislehti Elovainion Uutiset ilmestyy huomenna perjantaina 24. huhtikuuta. Paikallismedia toteuttaa mittavan markkinointihankkeen yhteistyössä Ylöjärven kaupungin ja sen elinkeinoyhtiön Ylöjärven Yrityspalvelu Oy:n kanssa. Aviisista otetaan jättimäinen painos, noin 147 000 kappaletta. Lehti jaetaan aamukannossa.

Ylöjärven Uutisten valmistaja Helena Mäkinen ja Pirmedioiden maakuntakoordinaattori Matti Pulkkinen saivat painotuoreet Elovainion Uutiset käsiinsä jo tänään torstaina. Ylöjärven kasvun ihmettä todistava lehti jaetaan aamukannossa perjantaina 24. huhtikuuta.

Maakunnan Matti eli Pirmedioiden maakuntakoordinaattori Matti Pulkkinen, toimittaja Susanna Viljanen ja valmistaja Helena Mäkinen ovat toteuttaneet parin viime kuukauden aikana historiallisen lehtihankkeen. Peräti 68-sivuinen tabloidimuotoinen Elovainion Uutiset on valmistunut.

Elovainion Uutisilla on jo pitkät perinteet. Se on syntynyt kerran vuodessa yhteistyössä, jossa ovat Ylöjärven Uutisten mukana Ylöjärven kaupunki sekä Ylöjärven Yrityspalvelu.

Elovainion Uutisten idea on syntymästään saakka ollut tuoda vahvasti ja väkevästi Ylöjärven kasvua ja kehitystä koko Tampereen kaupunkiseudun tietoisuuteen. Erikoislehti on markkinointituote.

Lehden sisällön ovat ideoineet Matti Pulkkinen, kaupunginjohtaja Jarkko Sorvanto ja toimitusjohtaja Timo Isolähteenmäki.

Perjantaina ilmestyvässä Elovainion Uutisissa kerrotaan muun muassa yhdestä Ylöjärven kaupungin historian ainutlaatuisimmasta hankkeesta eli Mäkkylän peltojen jalostamisesta prime-luokan asuin- ja yritysalueiksi.

Juttua on lisäksi pakkaamisen ja laadunvalvonnan laiteratkaisuihin erikoistuneesta LinePark Oy:stä, Pimeesalmen Telakasta, iskelmäkomeetta Pasi Kaunistosta ja kuvataiteilija Irmeli Kaunistosta, Vanhasta Räikästä, talotekniikan tukkukaupan toimijasta LVI WaBek -ketjusta, ensimmäisestä suomalaisesta lemmikkihotellitoiminnan kasvuyrityksestä Doggies & Kitties’tä, Avant Tecno Oy:n kylkeen kasvaneesta yrityskylästä, Marina Kivirannan 10-vuotiaasta ortodoksisesta tsasounausta, Lehtovuori Oy:stä, Pirkanmaan Plushuolto Oy:stä, Ojares Oy:stä, moottorisahataiteilija Juha Käkelästä, Wake Valley -tapahtumalaaksosta, Samin Ruokaravintolasta, mansikanviljelijä Pekka Jokisesta ja Kauppakeskus Elosta.

Elovainion Uutiset voi lukea vapaasti Ylöjärven Uutisten verkkosivulta kohdasta Elovainion Uutiset.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?