Tapahtumakesä peruttu: Pöheikön Pölläys, Kurun markkinat, Räikkä Raikaa ja Mökkirokki jäävät pois kalenterista

Suomen hallitus linjasi keskiviikkona, että yli 500 hengen yleisötilaisuuksien kieltoa jatketaan heinäkuun loppuun saakka. Tämä tietää sitä, että myös Ylöjärven kesän suurimmat tapahtumat joudutaan perumaan.

Pöheikön Pölläyksen teltta ei täyty tänä vuonna. (Arkistokuva)

Kesän aloitusfestari Pöheikön Pöläys oli määrä järjestää 12.–13. kesäkuuta. Pääesiintyjiksi oli kiinnitetty Kolmas Nainen ja Neljä Ruusua.

Väliin jäävät myös Kurun markkinat. Tapahtuma on kerännyt Kurun keskustaan vuosittain kolmisen tuhatta ihmistä. Markkinat ovat aina huipentaneet paljon ohjelmaa sisältäneen Kuru-viikon. Tapahtumaviikon kohtalo muilta osin on vielä avoin.

25.–26. heinäkuuta piti järjestää Räikkä Raikaa -yhteislaulutapahtuma sekä puistofestari Mökkirokki. Räikkä Raikaassa laulattajana olisi toiminut vuoden 2017 tangokuningas Teijo Lindström. Mökkirokin esiintyjiä ei oltu ehditty vielä julkaista.

Loppukesän ja alkusyksyn tilaisuuksien osalta hallitus tekee arvioinnin viimeistään kesäkuun alussa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?