Osallistu biisintekoon tamperelaisräppäri Gynän kanssa – Nuorille räppityöpaja Musakorneri-livessä keskiviikkona

Ylöjärven nuorisopalvelut on aloittanut Musakorneri-livet Instagramissa (@nuortenylojarvi) keskiviikkoisin kello 17-18.

(kuva: arkisto)

Ajatuksena on tuottaa monipuolista musiikkiaiheista sisältöä nuorille ja saada nuoria innostumaan musiikista ja rohkaista ilmaisemaan itseään.

Lähetyksissä kuullaan livemusiikkia ja pyritään tuomaan esille nuorilta itseltään nousevia aiheita.

 

Keskiviikkona 22.4. Musakornerissa pidetään räppityöpaja, jossa perehdytään räpin tekemiseen Gynä ja Rike -kokoonpanosta tutun tamperelaisen räppärin Gynän eli Simo Niemisen opastuksella.

Tarkoitus on saada mukaan räpistä kiinnostuneita nuoria seuramaan työpajaa ja lähteä rakentamaan yhteistä biisiä. Mukaan ovat tervetulleita kaikki nuoret, aiempaa kokemusta aiheesta ei tarvitse olla.

Työpajaa voi tulla seuraamaan muuten vaan, tai halutessaan biisiprojektiin voi osallistua monella tavalla. Jos ei itse halua olla räppäämässä, voi laittaa omia tekstejä ja riimejä Gynän räpättäväksi tai ehdottaa aiheita, joista biisi voisi kertoa.

Omia tekstejä ja ehdotuksia voi laittaa etukäteen viestillä Instagramissa @nuortenylojarvi tai @gynajarike, sähköpostilla jarmo.kiljunen@ylojarvi.fi ja nieminensimo@gmail.com tai työpajan aikana Instagram Livessä.

Halukkaiden kanssa nauhoitetaan omat rap-osiot. Mukaan voi tulla myös laulamaan tai soittamaan jotain soitinta.

 

Pirkanmaalla käynnistyy maanantaina 20.4. myös nuorten virtuaalinen taidegalleria kARanTeeni!, johon nuoret voivat osallistua erilaisten taidehaasteiden kautta muun muassa sanataiteen ja mediataiteen muodossa. Lisätietoja löytää somesta aihetunnisteella #KultTour365 sekä Kulttour-sivustolta.

(Instagram: @kult_tour365)

 

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?