Kurussa paljastui pääsiäisenä henkirikos: Kuusikymppinen mies löydettiin asunnostaan surmattuna

Sisä-Suomen poliisi tutkii  Kurussa tapahtunutta henkirikosta.

Rikoksen uhri, vuonna 1956 syntynyt mies löytyi pääsiäisenä 13. huhtikuuta omasta asunnostaan menehtyneenä. Poliisin mukaan ulkopuolinen henkilö saapui asunnolle etsimään miestä, sillä tähän ei oltu saatu yhteyttä.

Poliisi epäilee tutkintansa perusteella, että uhri on surmattu noin kuukautta aikaisemmin teräaseella.

Poliisi otti Nokialla 14. huhtikuuta kiinni uhrin asuinkumppanin, jota epäillään rikoksesta. Vuonna 1971 syntyneen naisen epäillään poistuneen asunnosta teon jälkeen. Epäilty on vangittu perjantaina 17. huhtikuuta Pirkanmaan käräjäoikeudessa todennäköisin syin epäiltynä taposta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?