Ylöjärven Uutisten uusi uutissovellus on julkaistu – näin otat sovelluksen käyttöön

YU uutissovellus

Ylöjärven Uutisten sovelluksen voi nyt ladata itselleen iOS- ja Android-laitteiden sovelluskaupoista.

Ylöjärven Uutisten uusi uutissovellus on julkaistu iOS- ja Android-laitteille. Sovelluksesta löytyvät Ylöjärven Uutisten tuoreista uutisista koostuva uutisvirta ja näköislehti eli paperilehden digitaalinen versio. Voit ladata sovelluksen ilmaiseksi tästä linkistä tai voit myös hakea omasta sovelluskaupastasi ”Ylöjärven Uutiset”.

Uutisvirrassa julkaistaan päivittäin uusia paikallisuutisia, joihin pääsee sovelluksella helposti käsiksi. Uutisvirrassa on näppärää siirtyä jutusta toiseen ”swaippaamalla” vaakasuunnassa.

Näköislehti ilmestyy sovelluksessa aina tiistai-iltaisin kello 20. Näköislehtiä voi ladata offline-tilaan, jonka ansiosta lehtiä voi lukea myös sellaisina hetkinä, kun nettiyhteyttä ei ole saatavilla. Näköislehtiä on erityisen mukavaa lukea tabletsovelluksella.

Sovelluksessa toimivat samat tilaajien digitunnukset kuin ylojarvenuutiset.fi:ssä. Kirjautuminen on sovelluksessa kätevää, sillä sovellukseen kirjaudutaan sisään vain ensimmäisellä kerralla. Sen jälkeen sovellus muistaa kirjautumisen.

Uusi uutissovellus sekä kaikki muutkin Ylöjärven Uutisten digisisällöt kuuluvat lehden täys- ja digitilaajien tilaukseen. Sovellus toimii laitteilla, joiden käyttöjärjestelmä on vähintään iOS 10 tai Android 7.

Sovelluksen lisäksi Ylöjärven Uutisia voi lukea diginä myös nettiselaimella. Uutisvirta löytyy osoitteesta ylojarvenuutiset.fi ja näköislehti löytyy osoitteesta ylojarvenuutiset.fi/nakoislehti.

Näin otat sovelluksen käyttöön

1. Lataa sovellus laitteellesi sovelluskaupasta.
Tässä on suora linkki, ja löydät sovelluksen myös hakemalla ”Ylöjärven Uutiset omasta sovelluskaupastasi.

2. Avaa sovellus. Klikkaa oikean yläreunan valikosta sovelluksen asetukset ja kirjaudu sisään digitunnuksellasi.

3. Sovelluksen valikosta pääset uutisvirtaan ja näköislehteen.

4. Nauti lukuhetkestä.

5. Älä kirjaudu lopuksi ulos, jotta sovellus muistaa kirjautumisesi myös seuraavalla kerralla.

Tarkemmat kuvalliset ohjeet löytyvät osoitteesta ylojarvenuutiset.fi/digi.

Kirjaudu sisään, niin pääset lukemaan

Osa sovelluksen sisällöistä on vain tilaajille ja osa avautuu ilman kirjautumista. Kun käytät Ylöjärven Uutisten digipalveluja, muista kirjautua sisään omalla digitunnuksellasi, niin saat kaikki tilaajille tarkoitetut sisällöt auki. Ylöjärven Uutisten digisisällöt kuuluvat aina kaikkien täys- ja digitilaajien tilaukseen.

Jos sinulla ei ole vielä digitunnusta, saat tunnuksen itsellesi helposti täältä.

Jos sinulla on jo digitunnus, käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi. Jos salasana on päässyt unohtumaan, voit uusia sen täällä.

Jos kaipaat apua digitunnukseesi liittyen, voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

YU uutissovellus

Ylöjärven Uutisten uuden sovelluksen uutisvirrasta voi avata kiinnostavia uutisia luettavakseen.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?