Ylöjärvi hyvittää varhaiskasvatuksen ja iltapäivätoiminnan asiakasmaksuja – Suositus myös yksityisille toimijoille

Ylöjärvi on päättänyt hyvittää varhaiskasvatuksen ja koululaisten iltapäivätoiminnan asiakasmaksuja koronavirustilanteen vuoksi.

Asiasta teki päätöksen sivistyslautakunta kokouksessaan tiistaina. Lautakunta suositteli, että myös yksityiset palveluntuottajat noudattavat lautakunnan päätöksiä asiakasmaksujen perimisestä.

Huhtikuun asiakasmaksu hyvitetään huoltajille, jos lapsi on poissa varhaiskasvatuksesta 18.3. 13.4. Toukokuun asiakasmaksu hyvitetään, jos lapsi on poissa varhaiskasvatuksesta 14.4.–13.5. Maaliskuun asiakaslaskutus toteutetaan normaalisti.

Ylöjärven kaupunki hyvittää myös iltapäivätoiminnan maksuja. Jos koululainen on poissa iltapäivätoiminnasta 18.3.-13.5. niin maaliskuun laskusta hyvitetään 50 prosenttia. Lisäksi huhtikuun asiakasmaksua ei peritä lainkaan, mikäli toimintaa ei ole käytetty koko kuukautena. Myöskään toukokuun asiakasmaksua ei peritä, mikäli lähiopetus kouluissa ei ala toukokuun aikana. Jos lähiopetus alkaa 13.5.2020 jälkeen, tulee toukokuun asiakasmaksuun 50 % alennus.

Ylöjärveläislasten päiväkotimaksut saatetaan hyvittää maalis-toukokuulta – sivistyslautakunta päättää asiasta tiistaina

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?