Tredun pääsy- ja soveltuvuuskokeet toteutetaan pääosin etänä

Tampereen seudun ammattiopistossa järjestetään yhteishaussa hakeneille  pääsy- ja soveltuvuuskokeet neljässä perustutkinnossa – tällä kertaa pääosin etänä.

Ilmakuva Koulutuskeskus Valosta. (kuva: Jani Saarenpää)

Kokeet järjestetään lentokoneasennuksen, turvallisuusalan, kasvatus- ja ohjausalan sekä sosiaali- ja terveysalan perustutkinnoissa. Koronavirus-epidemian aiheuttamasta tilanteesta johtuen kokeet järjestetään pääasiassa etäyhteyksin.

Yhteishaussa 2020 hakeneet saavat kutsun pääsy- ja soveltuvuuskokeisiin 31.3.2020 jälkeen. Kutsu lähetetään sähköpostitse siihen osoitteeseen, jonka hakija on täyttänyt hakulomakkeeseen Opintopolussa. Mikäli sähköpostiosoite puuttuu, lähetetään kutsu postitse.

Pääsy- ja soveltuvuuskoe on hakijalle maksuton.

 

Lentokoneasennuksen perustutkinnon koe järjestetään keskiviikkona 6.5.2020 Tredun Pirkkalan toimipisteessä.

Kasvatus- ja ohjausalan sekä sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon pääsy- ja soveltuvuuskokeet järjestetään etätutkimuksena (videopuhelu WhatsApp tai Hangouts ja kirjallinen ennakkotehtävä) ajalla 14.4.–18.5.2020.

Turvallisuusalan perustutkinnon soveltuvuuskoe järjestetään toimipisteittäin ajalla 6.–8.5.2020. Koe toteutetaan e-lomakkeella ja verkkopuhelimella (Teams).

Lisätietoa löytyy Tredun nettisivuilta.

 

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?