Oletko jo lähtenyt mukaan suosittuun Nalle-jahtiin? Lähetä toimitukselle kuva bongaamastasi tai itse ikkunalle asettamastasi nallesta

Facebookin eri kaupunkiryhmissä on käynnistetty Etsi nalle- aarrejahti, jonka tarkoituksena viihdyttää lapsia ja lapsenmielisiä. Tempauksen ideana on, että esimerkiksi ikkunaan asetetaan pehmolelunalle, jonka ulkoilevat ohikulkijat voivat bongata.

Ylöjärven Uutisten asiakkuuspällikkö Satu Rajamäki on osallistunut Nalle-jahtiin laittamalla nallen ikkunalaudalleen. (Kuvat: Satu Rajamäki)

Tempaukseen on lähtenyt mukaan myös Ylöjärven Uutisten asiakkuuspäällikkö Satu Rajamäki. Rajamäki sai kuulla Nalle-jahdista uutisista, ja idea vaikutti hänestä  ihanalta.

Satu Rajamäki asetteli nallen työpisteensä viereen, jotta näkee nallen bongailijat.

– Pieniä lapsia ja kouluikäisiä näkee nyt poikkeuksellisen paljon ulkoilemassa vanhempiensa kanssa. Ja jotta ulkoilu olisi mukavaa, pitää keksiä kaikenlaista viihdykettä. Tämä Nalle-jahtihan on kivaa tekemistä niin lapsille kuin lapsenmielisille, Nokialla asuva Rajamäki kertoo.

Niinpä hän päättikin kaivaa esiin jo täysi-ikäisen poikansa pehmolelut, ja löysi joukosta nallen. Nyt nalle koristaa Rajamäen perheen ikkunalautaa.

– Nalle on ikkunan ulkopuolella lähellä työpistettäni. Näen tästä mukavasti, jos joku kävelee tiellä ja bongaa nallen, tällä hetkellä etätyötä tekevä Rajamäki sanoo.

Nalle-jahdista ovat innostuneet myös Rajamäen naapurit.

– Laitoin nallesta kuvan Facebookiin, ja naapurini kommentoivat, että heilläkin on molemmilla puolilla taloa nallet. Ajattelin, että voisin laittaa kuvan myös nokialaisten Nokia city -ryhmään, jotta mahdollisimman moni osallistuisi tähän.

Lähetä toimitukselle kuva Nalle-jahdista:

  • Bongasitko nallen jonkun pihasta tai ikkunasta tai osallistutko tempaukseen asettamalla nallen omaan ikkunaasi?
  • Lähetä toimitukselle kuva osoitteeseen toimitus@ylojarvenuutiset.fi tai merkkaa meidät kuvaasi Instagramissa @ylojarvenuutiset

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?