Täyden palvelun rengasliikkeestä saat uudet renkaat asennettuina jopa puolessa tunnissa

Euromaster tarjoaa kestävät ja laadukkaat renkaat kaikenlaisten kuljettajien tarpeisiin. Ylöjärven ja Nokian liikkeet palvelevat myös renkaiden vaihdoissa ja paikkauksissa sekä Nokialla autojen korjaus- ja huoltotöissä.

Sekä Ylöjärven että Nokian Euromasterilla on laaja valikoima uusia renkaita. Myös auton talvirenkaat on mahdollista jättää vakuutettuun rengashotelliin odottamaan talvikelejä.

Ylöjärven ja Nokian Euromaster-yrittäjä Joni Wuoren mukaan hätä ei ole tämän näköinen, sillä heidän liikkeessään uudet renkaat on mahdollista saada jopa puolessa tunnissa – joko tulemalla suoraan paikan päälle liikkeeseen tai varaamalla ajan netistä, jolloin välttyy jonotukselta.

Euromasterilla onnistuvat kaikki rengastyöt reikien paikkauksesta uusien
vanteiden asennukseen.

– Uusia renkaita valitessa käymme ensin asiakkaan kanssa läpi, millaiset vaatimukset hänellä on renkaiden suhteen. Asiakkaan ei tarvitse siis itse tietää renkaistaan mitään, sillä me haastattelemme ja teemme sitten suositukset tietojen perusteella, Wuori kertoo.

Yrittäjän mukaan yleensä merkittävin rengasvalintaan vaikuttava tekijä on vuodessa ajettavat kilometrit.

Wuori sanoo, että laadukkaisiin renkaisiin satsaus on pitkällä tähtäimellä kannattava sijoitus niin rahapussin kuin turvallisuudenkin kannalta.

– Halvat kiinalaiset renkaat ovat monesti äänekkäät ja kuluvat nopeammin kuin laadukkaammat vaihtoehdot. Pahimmassa tapauksessa ne voivat aiheuttaa onnettomuuden, koska niiden pito esimerkiksi vesisateella on niin huono.

Euromasterissa onkin laaja valikoima laatu- ja turvallisuuskriteerit täyttäviä renkaita, joiden joukossa on esimerkiksi huippurengas Michelin, keskiluokan BFGoodrich sekä edullisempi Tigar.

Jos valittua rengasta löytyy valmiina myymälän hyllystä, pyritään ne vaihtamaan alle heti tai mahdollisimman pian.

Palveluihin kuuluvat myös uusiin autoihin vaadittavien rengaspaineantureiden asennukset.

Vanhoille renkaille suoritetaan myös aina kuntotarkastus vaihdon yhteydessä.

– Tarkastuksen yhteydessä kerromme, jos renkaat ovat liian kuluneet eikä niillä ole enää turvallista ajaa.

Vaihdon yhteydessä huomataan myös, jos autossa niin kutsutut aurauskulmat ovat pielessä.

– Tämä näkyy renkaan epätasaisena kulumana tai siten, että auto puoltaa ajaessa. Se syö renkaiden käyttöikää huomattavasti.

Myös aurauskulmien säätötyö käy Euromasterissa käden käänteessä.

– Nokian toimipisteessämme meillä on 3D-laitteet, jolla aurauskulmat voidaan tarkastaa ja säätää. Aurauskulmat olisi hyvä tarkastaa vuosittain, sillä se ei kuulu huolto-ohjelmaan, Wuori huomauttaa.

Kokonaisvaltaisen rengashuollon lisäksi Euromaster palvelee myös autojen pienhuolloissa. Ylöjärvellä onnistuvat esimerkiksi öljynvaihdot ja ilmastointihuollot. Samassa rakennuksessa palvelee myös K1-katsastus.

Uudessa Nokian toimipisteessä onnistuvat pienhuoltojen lisäksi autojen määräaikaishuollot ja mahdolliset korjaustyöt, kuten jarrupalojen vaihdot.

– Ryhdyin Nokian toimipisteen yrittäjäksi vuoden vaihteessa ja nyt haluammekin palvella myös Nokian asiakkaita entistä paremmin, Wuori sanoo.

Euromasterilta uudet renkaat on mahdollista saada jopa puolessa tunnissa – joko tulemalla suoraan paikan päälle liikkeeseen tai varaamalla ajan netistä, jolloin välttyy jonotukselta.

Euromaster Ylöjärvi

  • Avoinna ark. 8–17, la sopimuksen mukaan
  • Osoitteessa Vainiontie 1, Elovainio
  • Ajanvaraus osoitteessa euromaster.fi ja puhelimitse numerossa 040 1705 018

Euromaster Nokia

  • Avoinna ark. 8–17, la sopimuksen mukaan
  • Osoitteessa Yrittäjänkatu 11, Nokia
  • Ajanvaraus osoitteessa euromaster.fi ja puhelimitse numerossa 050 3632 349

Euromaster Ylöjärvi palvelee Elovainiolla osoitteessa Vainiontie 1.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?