Nuori aloitteleva tamperelaisräppäri Don heittää elämänsä ensimmäisen keikan Nuoria Somettaa -tapahtumassa

17-vuotias tamperelaisräppäri DON, oikealta nimeltään Albert Mansouaka-bayi, heittää elämänsä ensimmäisen keikan Nuoria Somettaa -tapahtumassa huhtikuussa ystävänsä ja tuplaajansa Yvng So:n eli Salim Ouazizin kanssa.

Linnainmaalainen Albert Mansouaka-bayi (oik.) ja peltolammilainen Salim Ouazizi esiintyvät yhdessä Nuoria Somettaa -tapahtumassa 16. huhtikuuta Koulutuskeskus Valossa.

Linnainmaalla asuva nuorimies kertoo aloittaneensa räpin tekemisen puolitoista vuotta sitten. Hän on julkaissut juuri viiden kappaleen EP:n Blätt, jonka kappeleita kuullaan myös hänen huhtikuisella keikallaan Valossa.

Nuorimies on haaveillut räppärin urasta pienestä pitäen, mutta esiintymiskokemusta hän lähtee hakemaan nyt, kun valmiita kappaleita on valmistunut.

– Teemme musaa yhdessä kavereiden kanssa. Yhdellä kaverillamme on Tesomalla oma kotistudio, jossa biisejä syntyy.

Biiseissään Don kertoo käsittelevänsä muun muassa omaa elämäänsä.

– Mulla on rento elämäntyyli, enkä jaksa välittää siitä, mitä muut musta sanoo. Mutta samalla käsittelen biiseissä mun menneisyyttä ja niitä asioita, joita siellä on tapahtunut, hän avaa.

Don sanoo tekevänsä musiikkia sen verran tosissaan, että koulunkäynti on siitä hieman kärsinyt.

– Musiikki on nyt tärkeämpää, mutta onhan se totta, että se ammattikoulu pitäisi jossakin kohtaa suorittaa loppua. Ajattelen, että pidän nyt vain vähän taukoa.

Tuoreen EP:n kappaleista Iha liia hyvis on saanut jo oman musiikkivideonsakin, jonka on kuvannut artistin ystävä Panu Perälä.

Nuoria Somettaa -tapahtuma järjestetään Koulutuskeskus Valon torstaina 16. huhtikuuta klo 17–21.

Lue myös:

Yli 500 kävijää kerännyt Nuoria Somettaa -tapahtuma järjestetään jälleen huhtikuussa – pääesiintyjät paljastetaan pian

Cledos veti yleisön kanssaan lavalle – Nuoria somettaa -tapahtumassa parisataa nuorta tanssi yhdessä moshpitissä, katso kuvat

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?