Ylöjärveläinen autovarustelija Carsport Design laajentaa Vantaalle – lisää työpaikkoja myös Ylöjärvelle

Autojen sisustamiseen keskittynyt ylöjärveläinen perheyritys Jonasson Oy / Carsport Design avaa maaliskuussa uuden toimipisteen Airport-autoliikekeskittymään Vantaalle.

Carsport tunnetaan erityisesti tilataksien varustelijana. (Kuva: Jonasson Oy / Carsport Design)

Carsport Vantaan palveluihin kuuluvat kevyiden hyötyajoneuvojen varustelut sekä tilataksiasiakkaiden jälkimarkkinointipalvelut. Vantaalla varustellaan pakettiautoja, tila-autoja ja kevytkuorma-autoja. Lisäksi Carsport Vantaa toimi Carsport-ajoneuvojen myynti- ja esittelypisteenä. Vantaan showroom-tilassa yritys sekä valmiita ajoneuvoja että lisävarustevalikoimaa.

Samalla Carsport Design käynnistää 55-vuotisen historiansa suurimman rekrytointikampanjan. Yritys hakee ajoneuvovarustelun ammattilaisia. Avoimia paikkoja on sekä myynnin että tuotannon tehtävissä niin Vantaalla kuin Ylöjärvelläkin.

Ylöjärveläinen Jonasson Oy / Carsport Design sisustaa ja varustelee Volkswagen-, Mercedes-Benz- ja Ford -hyötyautoista monikäyttöisiä esteettömiä- ja koululaistakseja, linja-autoja, autoverottomia retkeilyautoja sekä luksusluokan yritysautoja omalla Carsport Design -tuotemerkillään.

Yritys työllistää yli 40 ajoneuvovarustelun ammattilaista ja vuosittain tehtaalta valmistuu 450 yksilöllistä henkilökuljetusajoneuvoa.