Ylöjärven Uutisten näköislehti uudistui ja lehtiarkisto laajeni

YU näkoislehti tuotekuva

Ylöjärven Uutisten uusi näköislehtipalvelu on julkaistu ylojarvenuutiset.fi:ssä. Uusi näköislehti vastaa lukijoiden toiveisiin, sillä se on aiempaa selkeämpi ja helppokäyttöisempi. Uusi näköislehti löytyy ylojarvenuutiset.fi:n ylävalikon kohdasta ”Näköislehti” sekä suoralla linkillä osoitteesta ylojarvenuutiset.fi/nakoislehti.

Näköislehden lukuoikeus sekä Ylöjärven Uutisten kaikki muutkin digisisällöt kuuluvat lehden täystilaajien ja digitilaajien tilaukseen. Viikon näköislehti julkaistaan tuttuun tapaan aina tiistai-iltaisin kello 20 eli jo ennen paperilehteä.

Uuden näköislehtipalvelun myötä Ylöjärven Uutisten digitaalinen lehtiarkisto laajeni. Nyt vanhoja lehtiä pääsee lukemaan vuoden 2010 syksystä alkaen, kun aiemmassa digilehtipalvelussa arkisto ulottui vain vuoteen 2016.

Kirjautuminen uuteen näköislehteen on näppärämpää verrattuna vanhaan rikastettuun digilehteen, jonne piti kirjautua jokaisella lukukerralla uudelleen sisään. Uusi näköislehtipalvelu on integroitu tiiviimmäksi osaksi Ylöjärven Uutisten nettisivustoa, ja siksi riittää, että olet kirjautuneena ylojarvenuutiset.fi:ssä. Ylojarvenuutiset.fi:ssä oman kirjautumisen voi tallentaa ”Muista minut” -valinnalla, jonka ansiosta selain muistaa kirjautumistietosi seuraavillakin lukukerroilla.

Myös Ylöjärven Uutisten uutissovellus uudistuu täysin alkuvuonna 2020, ja vanha rikastettu digilehti ja Raitti-sovellus poistuvat uudistusten myötä käytöstä. Kerromme uudistuksesta lisää lähempänä uuden sovelluksen julkaisua.

Kirjaudu sisään, niin pääset lukemaan

Näköislehdessä toimivat samat tutut digitunnukset kuin muissakin Ylöjärven Uutisten digipalveluissa.

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta, saat sen käyttöösi osoitteessa ylojarvenuutiset.fi/tunnukset.

Jos sinulla on jo tunnus, mutta salasana on päässyt unohtumaan, salasanan voi uusia osoitteessa ylojarvenuutiset.fi/salasana.

Näin luet näköislehteä

Näköislehteä voi lukea nettiselaimella esimerkiksi älypuhelimen tai tietokoneen ruudulta.

  1. Mene osoitteeseen ylojarvenuutiset.fi/nakoislehti.
  2. Klikkaa haluamasi lehden kansikuvaa.
  3. Sivusto pyytää sinua kirjautumaan sisään digitunnuksillasi, jos et ole vielä kirjautunut.
  4. Selaile lehteä ja nauti lukuhetkestä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?