Vastaa kyselyyn: Mihin sijoittaisit ratikkapysäkkejä Ylöjärvellä?

Seuturatikan kunnat valitsivat marraskuussa 2019 linjausvaihtoehdot Tampereen raitiotien laajentamisen jatkosuunnitteluun. Nyt Seuturatikka.fi-nettisivun karttakyselyssä pyydetään kommentteja pysäkkien paikoista ja liityntäpysäköinnistä.

Karttakyselyssä esitetään kaikkien neljän ratasuunnan jatkosuunnitteluun valitut linjausvaihtoehdot ja niiden alustavat pysäkkipaikat. (Arkistokuva: Raitiotieallianssi / Susanna Lyly)

Seuturatikan eli Tampereen seudullisen raitiotien yleissuunnittelussa tarkastellaan raitiotien laajentamista Tampereelta Pirkkalan, Kangasalan Lamminrahkan ja Saarenmaan sekä Ylöjärven suuntiin.

Karttakyselyssä esitetään kaikkien neljän ratasuunnan jatkosuunnitteluun valitut linjausvaihtoehdot ja niiden alustavat pysäkkipaikat. Kyselyssä pyydetään kommentoimaan pysäkkien paikkoja. Olisiko niitä tarvetta siirtää, poistaa tai lisätä? Lisäksi pyydetään merkitsemään kartalle paikkoja, joihin tarvitaan liityntäpysäköintiä autoille tai polkupyörille. Kysely on avoinna 21.1.2020 asti.

Tampereen raitiotien seudullisessa yleissuunnitelmassa varaudutaan raitiotiejärjestelmän laajentamiseen tulevaisuudessa. Yleissuunnitelmassa on tarkoitus määrittää raitiotielinjojen varaukset. Yleissuunnitelma ei tähtää tarkasteltujen raitiotieratojen välittömään toteuttamiseen. Yleissuunnitelman tilaajakuntien, Tampereen, Pirkkalan, Kangasalan ja Ylöjärven on tavoite päättää raitiotien ratavarauksista lokakuussa 2020.

Kysely on avoinna 21.tammikuuta saakka. Vastaa kyselyyn TÄÄLLÄ.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?