Kuka pitäisi valita vuoden urheilijaksi? – Vuoden 2019 urheilutoimijoita voi äänestää 6.1. mennessä

Ylöjärven kaupunki valitsee taas parhaat ylöjärveläiset urheilutoimijat.

Vuoden urheilija 2018 oli Linda Välimäki (jääkiekko), Tampereen Ilves. Linda Välimäki aloitti kiekkouransa aikoinaan lapsena Ylöjärven Ilveksessä. (kuva: arkisto)

Vuoden 2019 valinnat tehdään seuraavissa kategorioissa: vuoden urheilija, vuoden nuori urheilija (20-vuotias tai alle), vuoden joukkue, vuoden seuratoimija ja vuoden teko.

Valittujen pitää olla ylöjärveläisiä. Joukkueiden kohdalla kriteerit ovat väljempiä: joukkueen on oltava ylöjärveläisseuraa edustava. Yksittäisen palkittavan ei kuitenkaan tarvitse edustaa paikallista seuraa.

 

Vuoden seuratoimija voi olla valmentaja, joukkueenjohtaja tai kuka tahansa seurassa hyvää työtä tehnyt henkilö, joka seuran mielestä ansaitsee kiitosta.

Vuoden tekona voidaan palkita hyvin erilaisia tekoja, jotka ovat edistäneet ylöjärveläisten liikunta-aktiivisuutta tai menestystä. Palkita voidaan vain yhdessä kategoriassa saman vuoden aikana.

 

Esityksiä vuoden urheilutoimijoiksi voi esittää 6.1.2020 saakka sähköisellä lomakkeella (löytyy Ylöjärven kaupungin sivuilta) tai sähköpostitse va. vapaa-aikajohtaja Sini Aallolle, etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi. Valinnan tekee vapaa-aikalautakunta.

 

Vuoden 2018 urheilutoimijat olivat seuraavia:
Vuoden urheilija: Linda Välimäki (jääkiekko), Tampereen Ilves
Vuoden nuori urheilija: Venla Niemenmaa (Joukkuevoimistelu), Minetit, Emmi Nikkilä (Joukkuevoimistelu), Minetit, Jessica Hakala (Joukkuevoimistelu), Minetit
Vuoden joukkue: Ylöjärven Ilves P15 (futsal & jalkapallo), Ylöjärven Ilves
Vuoden seuratoimija: Tero Rajala (Karate), Ylöjärven Shotokan karateseura
Vuoden urheiluteko: Ylöjärven Ryhti Voimanostojaosto, Klassisen voimanoston SM -kisojen järjestäminen
Erityispalkinto senioriurheilijalle: Voitto Ahopelto (voimanosto)
Erityispalkinto junioriurheilijalle: Joona Reiman (telinevoimistelu)

 

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?