Saitko kuva- tai videomateriaalia Porvoon ampujien takaa-ajotilanteesta Vaasantiellä? Poliisi pyytää materiaaleja tutkinnan tueksi

KRP on jatkanut paitsi Porvoon ampumatapauksen myös siihen liittyneen Pirkanmaalla tapahtuneen takaa-ajon tutkintaa. Jotta poliisi saa mahdollisimman tarkan kuvan takaa-ajosta, pyydetään tapahtuman nähneitä olemaan yhteydessä Keskusrikospoliisiin.

Poliisi pyytää tutkinnan avuksi silminnäkijöiden kuva- ja videomateriaaleja.

Havaintoja pyydetään sunnuntailta 25.8. kello 20.00–20.40 väliseltä ajalta Tampereen Rantatunnelin ja Ikaalisten väliltä VT3:lta pohjoisen suuntaan. Erityisen tärkeässä roolissa on takaa-ajotilanteesta taltioitu materiaali.

Poliisi pyytää lähettämään tilanteesta otettuja valokuvia ja videoita WhatsAppin kautta numeroon 050 306 8875. Lisäksi KRP vastaanottaa vihjeitä osoitteeseen rikosvihje.krp(a)poliisi.fi ja virka-aikana (kello 8–16) numeroon 0295 418 622.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?