Poplaulaja Pasi Vainionperä SUN Radion juontajaksi

Laulaja juontaa 6. syyskuuta alkaen SUN Radion perjantai-iltapäivässä tunnettuja vieraita vilisevää uutta ohjelmaa. Pasi Vainionperä ja Vaihde Vapaalle vie kuulijat viikonlopputunnelmiin kello 14–18.

Pasi Vainionperä on SUN Radion uusi ääni.

Uuden aluevaltauksen tekevän artistin tunnetuimpiin lauluihin lukeutuvat radioissa ja musiikkipalveluissa suuria toistomääriä keränneet Rakkaudessa suuria ja Rakkauden rikollinen.

– Vaikka minulla on vuosien kokemus radio-ohjelmien tekemisestä haastateltavana, nyt hypätään kuitenkin oikein kunnolla syvään päähän ja ollaan aivan uuden tilanteen edessä, energinen muusikko kertoo.

Kokenut live-esiintyjä johdattelee kuulijat vieraidensa kanssa viikonlopputunnelmiin juuri ennen kanavan suositun SUN Viihteelle -toivekonsertin alkua.

– Perimmäinen ajatus on luoda rennon fiiliksen ohjelmaa, ja sen takia on mukava kutsua joka viikko joku itselle sekä kuuntelijoille tuttu ääni kanssani studioon jakamaan mielenkiintoisia muistoja ja puhumaan vähän päivänkin polttavista aiheista. Tässä ohjelmassa ei mennä tiukan käsikirjoituksen mukaan vaan annetaan tilaa tarinoille. Ja sen voin jo luvata, että studioon saadaan heti ensimmäisten viikkojen aikana todella kiinnostavia vierailijoita. Joten hypätkää kyytiin, tästä tulee hieno retki, Vainionperä jatkaa.

Pasin vieraina kuullaan paitsi Vainionperän kollegoja niin myös muita taiteilijoita ja esiintyjiä. Ensimmäisessä Pasi Vainionperä ja Vaihde Vapaalle -ohjelmassa on vieraana laulaja Katri Metso.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?