Ylöjärven Urheilijoiden 15-vuotiaat pojat pinkoivat upeaan piirinmestaruuteen

Nokialla juostiin viime viikonloppuna piirinmestaruusviesteissä. Ylöjärven Urheilijoilta oli kilpailemassa kolme joukkuetta. Ylöjärveläisistä starttiviivalle asettuivat 11-vuotiaiden tyttöjen joukkue, 13-vuotiaiden poikien ryhmä ja 15-vuotiaiden poikien juoksijat.

Miro Mäkinen (vas.),
Elias Sireni, Mikko Murto ja Patrik Paldanius kellottivat kovan ajan viestissä. (Kuva: Maria Murto)

15-vuotiaiden poikien joukkue juoksi hienosti kultaa eli piirinmestaruuteen kovalla ajalla 47,46. Joukkueessa juoksivat juoksujärjestyksessä Elias Sireni, Miro Mäkinen, Patrik Paldanius ja Mikko Murto.

11-vuotiaiden tyttöjen joukkueessa juoksivat juoksujärjestyksessä Pihla Mäkinen, Nelli Aaltonen, Elle Kuusamo ja Hertta Möttö. Tytöt selviytyivät kilpailussa sijalle 11.

13-vuotiaiden poikien joukkueessa juoksivat juoksujärjestyksessä Roni Mäkinen, Oliver Pohtio, Rasmus Kauttu ja Matti Murto. Tämä nelikko ylsi hienosti neljännelle sijalle.

Viime torstaina kilpailtiin yleisurheilun Ylöjärven kaupungin mestaruuksista. Ylöjärven Urheilijoiden edustajista mestareiksi kruunattiin Miro Mäkinen (pojat, 15-v., 100 m ja keihäs), Oliver Pohtio (pojat, 13-v., korkeus ja kuula), Kasper Koivunen (pojat, 11-v., pituus), Olivia Myllykangas (tytöt, 15-v., 100 m), Milana Grevtseva (tytöt, 13-v., kuula), Elle Kuusamo (tytöt, 11-v., 60 m) ja Olivia Lehtonen (tytöt, 11-v., pituus).

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
YU DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.