Kortittomat huumekuskit pitävät poliisin kiireisenä: tällä viikolla jo kolme tapausta Ylöjärvellä

Tiistain ja torstain välillä poliisi sai kiinni kolme miestä, joista jokaista epäillään kortitta huumeiden vaikutuksen alaisena ajamisesta. Kuljettajat napattiin kiinni Elovainiolla, Metsäkylässä ja Kirkonseudulla.

Poliisin tietoisuuteen on kesän aikana tullut kymmeniä kortittomia rattijuoppoja, joita epäillään huumausainerikoksesta Ylöjärvellä. Huumerikosten paljastuminen riippuu paljon poliisien käytössä olevista resursseista.

Tiistai-iltana yhdeksän jälkeen poliisi pysäytti 90-luvulla syntyneen miehen Asemantiellä. Mies puhalsi lievät promillelukemat, jotka eivät yltäneet rattijuopumukseen. Sekavan käytöksen vuoksi poliisi teki ilman korttia autoaan ajaneelle miehelle myös huumepikatestin, joka antoi pirkanmaalaiskuljettajalle positiivisen kannabiksesta. Miestä epäillään kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, huumausaineen aiheuttamasta rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Keskiviikon vastaisena yönä puoli neljältä partio kohtasi toisen tapauksen Elovainiolla. Myös tässä tapauksessa kyseessä oli 90-luvulla syntynyt pirkanmaalaismies, tällä kertaa viidettä kertaa kortitta pysäytetty poliisin tuttava. Hallitiellä pysäytettyä kuljettajaa epäillään huumausaineen käyttörikoksesta, rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Alkoholia miehellä oli veressä pieni määrä.

Torstaiaamuyönä puoli kolmelta poliisi suoritti pakettiautolle liikennetarkastuksen Vanhalla Vaasantiellä. Kuljettajaa epäillään samoista rikoksista kuin kahta edeltävääkin kuskia. 70-luvulla syntynyt paikkakuntalainen mies pysäytettiin Metsäkylän kupeessa.

Kaikki kuskit paljastuivat poliisin suorittamissa liikennetarkastuksissa.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
YU DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.