Viljakkalan kuntosalilla tapahtui vesivahinko: tukkeutunut viemäri aiheutti lattiakaivon tulvimisen, tilat suljettu toistaiseksi

Viljakkalan kuntosalin homeremontti valmistui keväällä pitkän väännön jälkeen. Nyt rakennus on jälleen toistaiseksi suljettuna.

Viljakkalan vasta remontoitu itsepalvelukuntosali sijaitsee paloaseman kellarissa. (Arkistokuva: Jani Saarenpää)

Keskiviikkoaamuna havaitun vesivahingon syynä on rakennuksen ulkopuolisen viemärin tukkeutuminen. Kuntosali suljettiin käytöstä, ja siellä aloitettiin siivoustoimet heti keskiviikkona. Käyttökiellon kestoa ei osata vielä arvioida, ja tilanteesta saadaan tarkempaa tietoa loppuviikosta.

Viljakkalan kuntosali oli alkuvuodesta runsaasti julkisuudessa, sillä se ei pitkään jatkuneen homeremontin jäljiltä heti läpäissyt terveystarkastusta.

Lue myös:

Viljakkalan homekuntosali ei läpäissyt terveystarkastusta – viranomainen käskee hävittämään homeisen irtaimiston ja huolehtimaan muiden epäkohtien korjaamisesta

Viljakkalan kuntosali ”remontoitiin” homeen vuoksi – Seitsemän kuukautta meni, ja työnjälki on jotakin aivan muuta kuin luvattiin: ”Umpihomeessa oleva vatsalihaslaitekin on vain verhoiltu uudelleen”

Viljakkalan homekuntosalin ovi lyötiin lukkoon, koska remontti ei edennyt – Vapaa-aikajohtaja: ”En tiedä miten näin yksinkertaisesta asiasta on tullut näin vaikea”

Kolumni: Kaupunki mokasi Viljakkalan kuntosalin homeremontin ja tiedotti asiasta surkeasti

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
YU DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.