Kaupunkijazz tulee perjantaina! Lähetä Ylöjärven Uutisten toimitukseen tapahtumassa nappaamasi kuvat

Vuosittainen Kaupunkijazz koittaa tänä perjantaina käynnistäen viikonlopun Ylöjärven kaupungintalon aukiolla järjestettävällä ilmaiskonsertilla.

Kuvassa: Aili Ikonen & Jukka Perko Avara, kuvaaja Maarit Kytöharju pienennetty

Kaupunkijazz kerää ylöjärveläiset yhteen nauttimaan pimenevien iltojen tarjoamasta loppukesän tunnelmasta. Lavalla nähdään kaksi yhtyettä, joista ensimmäisenä soittaa kello 19 aloittava kuopiolaislähtöinen jazztrio Virta. Puoli yhdeksän aikaan lavalle nousee Hectorin kääntämiä Dusty Springfieldin kappaleita esittävä yhtye Aili Ikonen & Jukka Perko Avara. Myös Ylöjärven kirkko on mukana iltaisella Jazz-messullaan, joka saattelee yöhön kello kymmenen aikaan.

Ylöjärven Uutiset tekee Kaupunkijazziin osallistuneiden paikkakuntalaisten ottamista kuvista koosteen. Haluamme nähdä, miltä Kaupunkijazz sinun silmissäsi näyttää. Lähetä meille maanantaihin mennessä tapahtumassa ottamasi tunnelmakuvat osoitteeseen toimitus@ylojarvenuutiset.fi.

Ylöjärven kaupunkijazz järjestetään ensi viikon perjantaina kaupungintalon aukiolla – tapahtumassa kuullaan Dusty Springfieldin suomennettuja kappaleita ja postjazzia

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?