Ylöjärven Urheiljoiden Mikko Murto ja Miro Mäkinen piirinmestaruuksiin – muillekin mitaleita

Ylöjärven Urheilijoiden muoret yleisurheilijat menestyivät hyvin viikonloppuna piirinmestaruuskilpailuissa Ratinassa.

Ylöjärven Urheiljoiden Pihla Mäkinen (vas.), Roni Mäkinen, Elias Sireni, Mikko Murto ja Miro Mäkinen esiintyivät ansiokkaasti Ratinan stadionilla. (Kuva: Maria Murto)

SM–kisoihin Lahteen 10. elokuuta matkaavat Mikko Murto ja Miro Mäkinen juoksivat molemmat 100 metrin pikamatkalla kultaa. Murto teki ennätyksensä 15-vuotiaiden poikien sarjassa ajalla 12,18. Mäkinen juoksi 14-vuotiaiden poikien sarjassa ennätyksekseen 12,15.

14 vuotiaiden sarjassa 100 metrillä Ylöjärven Urheilijoille tuli tuplasti mitaleita, sillä Elias Sireni juoksi hopeaa ajalla 12.95. Miro Mäkinen voitti puolestaan kultaa myös keihäänheitossa tuloksella 42,60 ja juoksi hopealle 300 metrin juoksussa ajalla 39,83.

12-vuotiaiden poikien sarjassa Rasmus Kauttu juoksi 1 000 metrillä pronssille ajalla 3.34,64. 10-vuotiaiden tyttöjen sarjassa Elle Kuusamo otti hopeaa pittushypyssä tuloksella 3,75 ja hopeaa kuulantyönnössä tuloksella 7,19. 9-vuotiaiden tyttöjen sarjassa Hertta Möttö työnsi hopeaa kuulantyönnössä tuloksella 5,66.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
YU DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.