Luettavaa viikonlopuksi? Katso lukupaketista juttusuosituksemme!

Joka perjantai julkaistavassa lukupaketissa vinkkaamme jo julkaistuja mielenkiintoisia juttuja, jotka ovat saattaneet mennä sinulta ohi arjen kiireessä. Antoisia lukuhetkiä ja paahteista viikonloppua!

1. Viljakkalainen Johanna Välimäki palkittiin Tampereen Seudun Naisyrittäjien vuoden naisyrittäjäksi. Aikamoinen bisnes hänellä onkin: nainen huristelee matkailuautoon kätketyllä liikkuvalla rintaliiviputiikillaan asiakkaidensa luo. Jutun pääset lukemaan täältä.

2. Ylöjärven kurssikeskus toimi viiden päivän ajan kulttuurien kohtauspaikkana, kun pakolaistaustaiset tytöt saapuivat kesälukioon ympäri Suomen. Nuoret saivat vertaistukea, opinto-ohjausta ja uskallusta unelmoida. “Nyt tiedän, että minä itse saan päättää omasta tulevaisuudestani”, kertoo 14-vuotias Gelare Noori.  Jutun pääset lukemaan täältä.

3. Etkö ole nähnyt Eppuja alasti? Asian pääset korjaamaan täällä.

4. Sunnuntai tuo Ylöjärvellä ensimmäistä kertaa järjestettävän ilmaiskonsertti Mökkirokin, jonne odotetaan tuhansia kävijöitä. Lavalle nousevat Hevisaurus, Vilma Alina, Danny, Aliisa Syrjä ja Dear Victims. Tarkemmin tapahtumasta pääset lukemaan täältä.

5. Armi Saarela pohtii kolumnissaan sosiaalisen median avoimuuden ja yksityisyyden suojaamisen paradoksia. Kolumnin pääset lukemaan täältä.

Kahden viime viikon lukupaketit löydät täältä ja täältä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?