Luettavaa viikonlopuksi? Katso lukupaketista juttusuosituksemme!

Joka perjantai julkaistavasta lukupaketista pääset lukemaan jo julkaistuja mielenkiintoisia juttuja, jotka ovat saattaneet mennä sinulta ohi arjen kiireessä. Antoisia lukuhetkiä ja kesäistä viikonloppua!

1. Ylöjärven ylpeys on taas täällä: Eput rutistavat tänä kesänä tiukan 38 keikan kiertueen. Jutun pääset lukemaan täältä.

2. Myös Eppu-fanit ovat aktivoituneet kesäksi. Katri ja Teuvo Pyykkö ovat ravanneet keikoilla 80-luvulta lähtien, ja tänäkin kesänä on tiedossa 3 konserttia. Jutun pääset lukemaan täältä.

3. Ylöjärven Ryhdin juoksijat kahmivat palkintoja toisensa perään 60- ja 70-luvuilla. 50 vuotta legendaaristen kisojen jälkeen vaarit kokoontuivat yhteen muistelemaan kilpaurheilun vanhoja päiviä. Jutun pääset lukemaan täältä.

4. Ylöjärveläistä estetiikkaa on esillä Tampereen Väinö Linnan aukiolla. Muinaissoitinten rakentaja Juhana Nyrhinen rakensi kesäksi kanteleen kielillä varustetun skeittirampin, joka on aktiivisessa käytössä. Jutun pääset lukemaan täältä.

5. Kuru-viikko huipentuu lauantaina pidettäviin Kurun markkinoihin ja iltamenoihin. Koko viikon ohjelmanumerot pääset kurkistamaan täältä.

Kahden viime viikon lukupaketit löydät täältä ja täältä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?