Kurun keskusta on suljettu lauantaina markkinoiden vuoksi liikenteeltä – myös bussilinja 85 ajaa poikkeusreittiä

Lauantaina 20.7. torimyyjät ja asiakkaiden tulva valtaavat Kurun keskustan, ja liikenne saa väistyä markkinahumun alta.

Markkinat järjestetään lauantaina kello 9-15 kaupungin keskustassa. Paikalla on satakunta myyjää, jonka lisäksi markkinat vetävät yleensä parisen tuhatta kävijää, joten ruuhkaisa keskusta suljetaan liikenteeltä tapahtuman ajaksi.

Linjan 85 päätepysäkki siirtyy lauantaiaamun vuorojen ajaksi Kurun Kirkolle. (Kuva: Tampereen seudun joukkoliikenne)

Yksityisautoilijoiden lisäksi poikkeusjärjestelyt koskevat myös bussiliikennettä. Kurun kirkko toimii linjan 85 päätepysäkkinä kello 8.25 Kurun suuntaan ja kello 9.30 Ylöjärven suuntaan lähtevillä vuoroilla. Bussilinjan reitiltä jäävät siten pois pysäkit Kuru 6579 ja 6578.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?