Kaurasmäessä henkihieveriin pahoinpidelty mies on tunnistettu – tapon yrityksestä epäilty sanoo, että uhri oli katsonut ”epämiellyttävällä tavalla”

Ylöjärven Kaurasmäessä pahoinpideltiin tiistai-iltana klo 21.30 mies, joka on tunnistettu 62-vuotiaaksi paikkakuntalaiseksi.

Mies pahoinpideltiin tiistaina 9.7. kello 21.00 – 21.30 välisenä aikana Kaurasmäentie 15 kohdalla katualueella.

Uhria pahoinpideltiin rajusti pään alueelle, minkä seurauksena hänen tilansa on edelleen vakava. Poliisin mukaan mies on sairaalassa tajuttomana.

Poliisi otti pahoinpitelyn jälkeen kiinni kaksi miestä, joista nuorempi on tunnustanut pahoinpidelleensä uhrin. Hänen mukaansa uhri oli kävellyt mieskaksikon ohi ja katsonut ”epämiellyttävällä tavalla”, mikä oikeutti pahoinpitelyn.

Uhri ja pahoinpitelijä eivät tunteneet toisiaan ennalta. Pahoinpitelijää epäillään tapon yrityksestä ja hänet vangittiin perjantaina Pirkanmaan käräjäoikeuden päätöksellä.

Poliisi jatkaa esitutkintaa ja pyytää edelleen mahdollisia silminnäkijähavaintoja Nokian poliisin numeroon 0295 445 888 ((8-16), vastaajanumeroon 0800 90022 tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?