Liikennejärjestelyt muuttuivat – kuvat kertovat, miten Siivikkalassa kierrellään kiertoteitä

Siivikkalaa halkovan Myllyrinteen peruskorjaus on edennyt pian puoliväliin. Peruskorjauksen toisen vaiheen liikennejärjestelyt astuivat voimaan tänään keskiviikkona.

Myllyrinteentien peruskorjaus kestää vuoden loppuun saakka. Tästä kohtaa on käännyttävä Siivikkalantielle kohti kiertotietä.

Salorinteentie ja Myllyrinteentien risteys on nyt suljettu liikenteeltä. Myllyrinteentie on työmaa-aluetta välillä Siivikkalantie–Kaukolantie. Salorinteentie muuttuu puolestaan takaisin kaksisuuntaiseksi. Myllyrinteentie pysyy suljettuna välillä Siivikkalantie–Salorinteentie joulukuulle asti.

TKL:n bussin 28C päätepysäkki on K-market Siivikkalan kohdalla. Salorinteentien väliaikainen pysäkki jää pois käytöstä, kuten myös Myllyrinteentien pysäkki. Kauppaa vastapäätä oleva bussipysäkki on normaalisti käytössä.

Siipitien asukkaat voivat kulkea työmaan kautta. Ajo pihoihin on siis sallittu. Risteyksen kaivuutöistä tiedotetaan asukkaita erikseen.
Ratastien asukkaat voivat kulkea Jauhotien kautta. Kulku Myllyrinteentielle katkeaa työn edetessä.

Myllyrinteentien reunakiviä aletaan asentaa heinäkuun puolivälissä ja asfaltti pyritään saamaan tielle ennen koulujen alkua.

Myllyrinteentien peruskorjaus kestää ja aiheuttaa liikennejärjestelyjä kuluvan vuoden loppuun asti. Kaupunki tovoo varovaisuutta liikenteessä. Liikennejärjestelyjien vaikutusalueella tulee käyttää alhaisia ajonopeuksia. Koululaisten ja vanhempien on hyvä suunnitella yhdessä turvallinen kulkureitti ennen koulujen alkua.

 

Kiertotiet, työmaa-alueet ja bussipysäkki on merkitty kartalle.

Pihoihin ajo on yhä sallittu Myllyrinteentiellä.

Kiertotiekyltti ohjaa Salorinteentieltä Takotielle.

Takotie jatkuu nyt kapeana pellon yli.

Myllyrinteentielle ei pääse kääntymään Kaukolantien ja Lammasmäentien risteyksestä.

Kaivinkoneet tekevät työtä Myllyrinteentiellä.

Kiertoteille on näkyvät opasteet.

Työmaa-alueet on rajattu nauhalla.

Roskalavat odottavat hakijaansa.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
YU DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.