YIlvekselle komea turnausvoitto Vaasasta

Ylöjärven Ilves voitti sunnuntaina päättyneen Wasa Footballcupissa 10-vuotiaiden poikien sarjan. Tiukassa finaalissa ylöjärveläispojat kaatoivat Vaasan Palloseuran ykkösjoukkueen lukemin 2–0.

YIlveksen P10-joukkue juhli mestaruutta. (Kuva: Tomi Järvenpää)

Turnauksen aikana Ylöjärven Ilves kaatoi alkusarjassa vaasalaisen FC Komun 14–0, vaasalaisen VPS-j:n kakkosjoukkueen 1–3, Lauttakylän Luja Sinisen 5–0 sekä Oulun Tervarit-juniorit Mustan 1–7. Pudotuspeleissä ylöjärveläisten jalkoihin ennen finaalia jäivät VPS-j:n kolmosjoukkue 2–1 sekä maalahtelainen Malax IF 4–0.

Ylöjärven Ilveksen 15-vuotiaiden tyttöjen joukkue ylsi samassa turnauksessa pronssille. Mitalit varmistuivat rangaistuspotkukilpailun päätteeksi lukemin 2–1. Pronssiottelussa vastassa oli Vaasan jalkapalloakatemian WFA Orange.

YIlveksen 15-vuotiaiden tyttöjengi löi alkusarjassa pohjoishaagalaisen FC Pohun 3–0 ja Vaasan jalkapalloakatemian WFA Bluen 0–4. Lisäksi YIlves pelasi maalittoman tasapelin vaasalaisen FC-Sport-j:n kanssa. Välierässä YIlves kärsi 3–0-tappion Vaasan jalkapalloakatemian WFA F04:lle.

Wasa Footballcup on yksi kolmesta suurimmasta jalkapallon junioriturnauksesta Suomessa. Joukkueita oli mukana noin 300.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?