Shellin parkkipaikalla kuullaan Elvistä ja ihastellaan moottoripyöriä

Suomen paras Elviksen musiikin tulkitsija Juha ”Aron” Leppänen nauttii pinkin Cadillacinsa ratissa kesästä ja koskapa Suomen kesään kuuluu mansikoiden lisäksi ilman muuta myös rock’n roll ja hyvä meininki, haluaa Aron omalta osaltaan ilahduttaa kesäkansaa järjestämällä ilmaiskonsertin Ylöjärven Shellin parkkipaikalla maanantaina 15. heinäkuuta kello 13.

Konsertti järjestetään yhteistyössä moottoripyöräkerho Sons Of Abraham MCC:n kanssa

Konserttiin voi tulla yksin tai ystävän kanssa kuuntelemaan Elviksen unohtumattomia biisejä Aronin tulkitsemana. Samalla pääsee ihastelemaan sekä Aronin Pink Cadillacia 59’ kuin myös Sons Of Abraham MCC:n järjestämää moottoripyöränäyttelyä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?