Mobilistien ja vintageharrastajien paratiisi – katso kuvakooste RestauRanta-markkinoilta

Teivon ravikeskus täyttyi vanhoista menopeleistä viime perjantaina ja lauantaina. RestauRanta-markkinoilla nähtiin ja koettiin toki paljon muutakin kuin autoja. Sää tarjosi tapahtumalle kahdet kasvot.

Perjantaina paikalle saapuivat vain kovimmat autoharrastajat, kun Ylöjärven harmaa taivas tarjoili vesisadetta koko päivän. Perjantain kohokohta oli Näsijärvi-ajo, johon starttasi lukuisia upeita vanhoja autoja.

Lauantaina sää kirkastui ja markkina-alueelle virtasi väkeä koko päivän. Tunnelma nousikin lauantain auringossa varsin korkealle.

Harrasteajoneuvot keräsivät tietenkin tapahtuman suurimman huomion. Silti myös paikalle tulleet lukuisat vanhojen tavaroiden myyjät saivat asiakkaat liikkeelle etenkin lauantaina. Vintagetavarat tekivätkin hyvin kauppansa.

Alueella yleisöä viihdyttivät tapahtumatori, yrityspuiston yritykset sekä lasten puuhapuisto, jossa ponit ja aasit saivat runsaasti silityksiä. Yrityspuistossa oli näkyvästi esillä myös Ylöjärven Uutiset omalla teltallaan.

Myös lauantain peräkonttikirppis vaikutti olevan yleisön suosiossa.

Perinteiset RestauRanta-markkinat järjesti Tampereen Seudun Mobilistit. Tapahtumalle seuraa jatkoa ensi vuoden heinäkuussa.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
YU DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.