Ilkivalta Ylöjärvellä saa jälleen jatkoa: pyöräkuormaajan ikkunat rikottiin yöllä Mutalassa

Poliisi sai taas kerran uuden ilmoituksen ilkivallasta, kun Mutalassa sijaitsevan maankaatopaikan koneen ikkunat odottivat aamulla rikki kivitettyinä.

Kesän aikana Ylöjärvellä on esiintynyt runsaasti ilkivaltaa ja vahingontekoa erityisesti työmaa-alueilla. Kuvan kuormurin ikkunat hajotettiin pari viikkoa sitten Elovainion monitoimihallin rakennustyömaalla. (Kuva: Vilma Kaura)

Poliisi sai perjantaiaamuna ilmoituksen Pohjantiellä tapahtuneesta vahingonteosta. Maankaatopaikalla käytössä olleen pyöräkuormaajan ikkunat oli kivitetty rikki torstain ja perjantain välisenä yönä. Tekijästä ei ole tietoa tai jälkiä tapahtumapaikalla.

Ylöjärveä on kohdannut kesän aikana ilkivaltojen sarjaisku: vain viikkojen sisällä on hajotettu Räikän upouusi kepparirata, vandaloitu Elovainion monitoimihallin rakennustyömaata toistuvasti sekä töhritty uunituore Pehkutien leikkipuisto.

Lue tästä lisää kesän aikana tehdystä ilkivallasta:

Elovainiolle nousevan palloiluhallin työmaalla on rikottu koneiden ikkunoita ja varastettu bensat tankeista

Pehkutien uunituore leikkipuisto joutui heti ilkivallan kohteeksi – Vihertyönjohtaja: ”Jos tästä jää kiinni, niin tervetuloa siivoamaan”

Räikän keppariradan esteet valmistuivat eilen ja sitten ne jo rikottiinkin – mikä neuvoksi jatkuvaan ilkivaltaan?

 

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.