Luettavaa viikonlopuksi? Katso lukupaketista juttusuosituksemme!

Joka perjantai julkaistavasta lukupaketista pääset lukemaan jo julkaistuja mielenkiintoisia juttuja, jotka ovat saattaneet mennä sinulta ohi. Antoisia lukuhetkiä!

1. Mäkkylän pelloille ja Teivoon on kaavailtu uutta 5000-6000 asukasta vetävää aluetta, jonka kerrostalot nousisivat tulevaisuudessa raitiotien kylkeen. Vielä suunnitelmat eivät ole varmoja, mutta ne ovat herättäneet paljon keskustelua ylöjärveläisten keskuudessa. Jutun pääset lukemaan täältä.

2. Viikonloppuna Turussa järjestävässä Ruisrockissa ja Seinäjoen Provinssirockissa nähdään ylöjärveläistä kädenjälkeä. Legenda Film & TV on kyliltämme lähtenyt tv- ja mainostuotantoyhtiö, jonka vuotta tahdittavat festarit, elokuvat ja mainostoimistot. Jutun pääset lukemaan täältä.

3. Mistä tätä öistä ilkivaltaa pukkaa? Elovainioon nouseva palloiluhalli on saanut huliganisoinnista osansa; työkoneiden rikkominen, bensojen tyhjentäminen ja murtautumiset ovat jatkuneet jo viikkoja. Jutun pääsetlukemaan täältä.

4. Kulttuurierot kaunistavat. Ilse Kerminen pohtii pääkirjoituksessaan kesä-Suomen erikoisuuksia ja oman ympäristön tarkastelua uudesta näkökulmasta. Jutun pääset lukemaan täältä.

5. Alma, Lyyli, Iita ja Tyyne ovat reippaita kaverikoiria, jotka käyvät työllään ihastuttamassa koirattomia ja piristämässä vanhuksia, lapsia ja kehitysvammaisia. Ylöjärven Uutiset kävi koirien kanssa hoitokodissa. Jutun pääset lukemaan täältä.

Aiemmin julkaitut lukupakettimme pääset lukemaan täältä ja täältä.

Hyvää viikonloppua!

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?