Ylöjärvellä juhlitaan lauantaina: Tenavien Tohinat ja Räikkä Raikaa valtaavat kaupungin rannan

Tenavien Tohinat ja Räikkä Raikaa ovat osa Räikkä Soi -tapahtumaa, jonka Rantajätkät ry järjestää Räikänrannassa yhdessä Ylöjärven kulttuuripalveluiden kanssa.

Muumit hyppäävät lavalle viihdyttämään koko perhettä lauantaina. (Arkistokuva)

Tapahtumapäivä avataan Tenavien Tohinoilla, jossa riittää erilaisia esiintyjiä ja puuhasteluja perheen pienimmille. Lavalla nähdään Lastenmusiikkiyhtye Päistikka, Benny Törnroos ja Muumit sekä Taikuri Marko. Pomppulinna, kasvomaalauspiste ja uunituore keppihevosrata ovat kaikkien käytössä. Paikalta löytyy muutamia ratsuja lainattaviksi, mutta oman keppihepan tuominen on myös sallittua.

Tohinan tauottua alkaa Räikkä Raikaa -yhteislaulu, jota ohjaa taiteilija Meiju Suvas. Molemmat tapahtumat ovat Räikänpuiston teltassa suojassa sään oikuilta.

Alueelta on mahdollista ostaa myös kahvia ja erilaista purtavaa, sillä kahvila Murun nuoret yrittäjät pitävät kahvilaansa auki.

Ylöjärven tapahtumat

Lapset pääsivät viime kesänä taiteilemaan graffitimaaleilla Tenavien Tohinoissa ja Kurun ulkomuseon lastenjuhlassa. (Kuva: Sirkusrakkauspumpum)

Tenavien Tohinat järjestetään Räikänrannassa la 29.6.2019 klo 14–16. Räikkä Raikaa alkaa klo 18. Molempiin tapahtumiin on vapaa pääsy.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
YU DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.