Kauppakadun ja Polvitien peruskorjaus alkaa tänään – tiet ajoittain poikki, pysäköinti hankaloituu

Työmaa valtaa peruskorjauksen ajaksi osan Vuorentaustaa. Korjaustyöt alkavat heti juhannuksen jälkeen, ja lopullisesti alueen on tarkoitus valmistua kesällä 2020.

Juhannuksen jälkeinen maanantai käynnistää Vuorentaustaan kaavaillun peruskorjauksen. 

Ylöjärven kaupunki tekee Vuorentaustassa Kauppakadulla ja Polvitiellä laajan peruskorjauksen, jonka työt käynnistyvät tänään. Vuoden kestävässä operaatiossa uusitaan muun muassa tien perusrakennetta ja rakennetaan uusia sadevesiviemäreitä. Työt alkavat Kauppakujalta Käyräkujan päästä, ja siirtyvät myöhemmin Polvitielle.

Kadut kaivetaan työn ajaksi auki koko leveydeltään, joten tietyöt sulkevat ajoittain pääsyn alueelle. Pääasiallisesti kulku autolla kiinteistöjen pihaan on mahdollista, mutta töiden edetessä suljetaan alue muutamiksi päiviksi kerrallaan. Kauppakujan varrella sijatseva pysäköintilevike toimii korjauksen ajan säilytys- ja taukotilana, joten pysäköinti alueelle ei ole mahdollista maanantaista 24.6. alkaen.

Peruskorjaus tapahtuu kesän ja syksyn 2019 aikana, mutta asfaltointi ja viimeistelyt on ajoitettu kesälle vuoden päähän.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
YU DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.