Jehovan todistajien konventtikampanja meneillään Ylöjärvellä

Vuoden 2019 toukokuusta lähtien Jehovan todistajat järjestävät eri puolilla maailmaa kolmepäiväisiä konventteja, joiden teema on Rakkaus ei koskaan häviä. Tapahtumia järjestetään yli 200 maassa ja yli 400 kielellä.

Jehovan todistajat kampanjoiva parhaillaan Ylöjärvellä. (Kuva: Pentti Järvinen)

Suomessa kesän aluekonventit järjestetään seitsemällä kielellä viidessä kaupungissa. Todistajien seurakunnat Pohjanmaan ja Hämeen alueelta kokoontuvat konventtiin, joka pidetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 14.–16. kesäkuuta. Seminaarin odotetaan keräävän väkeä lähes 5 000 henkilöä päivittäin.

Vuoden 2019 aluekonventin ohjelmassa käsitellään sitä, mitä apua Raamatun periaatteista on jokapäiväisessä elämässä. Esimerkiksi sunnuntaina kuultavassa esitelmässä Mistä voi löytää aitoa rakkautta vihan täyttämässä maailmassa? kerrotaan siitä, miten rakkaus voi auttaa pääsemään eroon ennakkoluuloista ja vihasta.

Konventtipaikalle koottavan suuren led-näytön avulla tilaisuuksissa voidaan seurata myös ohjelmaan sisältyviä videoita, kaksiosaista ei-kaupallista elokuvaa kuningas Josian elämästä sekä uusien todistajien kastetilaisuutta, joka järjestetään lauantaina Pyynikin uimahallissa.

Todistajat kutsuvat parhaillaan kaikkia Ylöjärven alueiden asukkaita kanssaan tämän kesän aluekonventtiin. Käynnissä olevan kampanjan aikana Suomessa jaetaan satoja tuhansia painettuja kutsuja. Kaikkiin konventteihin on vapaa pääsy, eikä niissä kerätä kolehtia. Konventtipaikat ja -ajat, ohjelmalehtinen ja konventteja esittelevä video löytyvät verkkosivustolta jw.org/fi.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
YU DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.