Iida Kujanpää ponnisti hienoon seiväsvoittoon Paavo Nurmi Junior Gamesissa

Ylöjärveläinen Iida Kujanpää otti hienon meriitin voittamalla seiväshyppykisan Paavo Nurmi Junior Gamesissa Turussa.

Tampereen Pyrintöä edustava Kujanpää oli ykkönen 15-vuotiaiden tyttöjen seiväskisassa tuloksella 3,00. Kujanpää ylitti kaikki neljä ensimmäistä korkeutta ensimmäisellä yrityksellä. Tulos 310 oli tällä kertaa liikaa. Toiseksi hypännyt Someron Esan Lotta Sariola jäi tulokseen 276. Kolmas oli Turun Urheiluliiton Hertta Ahonen niin ikään tuloksella 276.

Seiväshypyssä hienosti isoveljensä Urho Kujanpään tavoin menestyvä Kujanpää oli lähellä mitalia myös 15-vuotiaiden tyttöjen korkeushypyssä, jossa ylöjärveläinen sijoittui neljänneksi tuloksella 1,50. Pronssimitali irtosi Laitilan Jyskeen Jenina Luotoselle samalla tuloksella 1,50, mutta Luotosen toiseksi paras hyppy oli pidempi kuin Kujanpäällä. Korkeuskisan voiton vei Hämeenlinnan Tarmon Aino Aalto tuloksella 1,70.

Kujanpää osallistui myös 15-vuotiaiden tyttöjen 100 metrille. Ylöjärveläinen pinkoi ajan

13,43. Sillä irtosi alkuerien 12. sija. Mukana oli 38 juoksijaa.

Lue tästä viime viikolla julkaistu juttu ylöjärveläisten yleisurheilijalahjakkuuksien kesän odotuksista. Äänessä myös Urho Kujanpää.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
YU DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.