Ohitus keltaisella sulkuviivalla paljasti rattijuopon Elovainiolla

Sunnuntaiaamuna puoli kymmenen aikaan poliisipartion huomion kiinnitti henkilöauto, joka ohitti toisen auton keltaisen sulkuviivan kohdalla. Poliisi seurasi autoa Uudelle-Kuruntielle, jossa pysäytti tämän.

Rattijuoppoa epäillään myös kahdesta ajoneuvorikkomuksesta.

Tamperelaiselle mieskuljettajalle suoritettiin puhallutus, joka paljasti hänen ajaneen päihtyneenä. Vuonna 1997 syntynyttä miestä epäillään rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Kuski ei ollut myöskään rekisteröinyt autoa omiin nimissä lain vaatimassa määräajassa. Poliisi havaitsi autossa olevan myös täysin sileät takarenkaat.

 

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?