Onko puutarhassasi upeita kasveja tai jotakin muuta esittelemisen arvoista? Avoimet puutarhat -tapahtumassa voit näyttää puutarhaasi ja jakaa vinkkejä muille

Avoimet puutarhat -tapahtumaa vietetään 7. heinäkuuta ympäri Suomen.  Mukaan voi ilmoittautua kuka tahansa, joka kokee puutarhansa esittelemisen arvoiseksi.
Kirsti Kivimäki, Kirstinkammarin puutarha, Kirsti Kivimäki, kuva: Iiria Lehtinen

Kirsti Kivimäki on ensimmäiseltä ammatiltaan puutarhuri. Hän osallistui viime vuonna Avoimet puutarhat -tapahtumaan, kuten tänäkin vuonna.

Viime vuonna tapahtumaan osallistui 600 puutarhakohdetta ympäri Suomen. Päivän tarkoituksena on avata puutarhan ovet päväksi vierailijoille, jotka pääsevät nauttimaan kukkaloistosta, kasvimaista tai vaikkapa erikoisten esineiden tai rakennusten näkemisestä.

Tapahtuma on myös hyvä paikka erilaisten puutarhavinkkien jakoon.

Kuten viime vuonna myös tänä vuonna Avoimiin puutarhoihin osallistuu takamaalainen Kirsti Kivimäki, jonka puutarhassa Ylöjärven Uutiset vieraili.

Fakta: Avoimet puutarhat

  • Tapahtuma järjestetään sunnuntaina 7. heinäkuuta klo 12-17.
  • Mukaan voi ilmoittautua 2.6. mennessä osoitteessa www.avoimetpuutarhat.fi
  • Tapahtuman tarkoituksena on avata yleisölle tavallisten ihmisten puutarhoja, joissa nautitaan kukkaloistosta ja vaihdetaan kokemuksia ja vinkkejä puutarhoihin liittyen.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?