Joona Reiman kahteen telinevoittoon SM-kisoissa – 6-ottelussa pronssia

Ylöjärveläinen voimistelulahjakkuus Joona Reiman menestyi upeasti Turussa järjestetyissä telinevoimistelun SM-kisoissa.

Tänä vuonna 15-vuotta täyttävä Reiman kamppaili nuorten SM-kisoissa selvästi vanhempia voimistelijoita vastaan. Tampereen Sisua edustava Reiman venyi upeasti 6-ottelun pronssille pisteillä 70.232. Voittoon ottelussa voimisteli Oulun Pyrinnön Akseli Karsikas pisteillä 73.431. Toinen oli Voimisteluseura Helsingin Antti Varjolaakso.

Reiman nappasi kisoista kaksi telinekohtaista Suomen mestaruutta. Ensimmäinen voitto tuli nojapuilla pisteillä 12.400. Toiseksi sijoittui ylöjärveläisen seurakaveri Aaro Harju pisteillä 12.033.

Toisen kultamitalinsa Reiman nappasi permannolta pisteillä 12.633. Toiseksi sijoittui niin ikään Tampereen Sisun Ilari Huovinen pisteillä 12.266. Reiman täydensi kisareissunsa ottamalla vielä pronssia rekillä.

Lue Joonan laaja henkilöhaastattelu tästä

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
YU DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.