Sadekuurot eivät latistaneet Ylöjärven Markkinoiden fiilistä – katso tunnelmat kuvista

Ylöjärven Markkinat järjestettiin lauantaina hieman harmaassa säässä. Sää ei kuitenkaan haitannut menoa, vaikka kävijämäärä jäikin odotetusta. Myyjät ja asiakkaat jaksoivat kuitenkin hymyillä koko päivän.

Ylöjärven Uutisetkin oli mukana markkinoilla ja päivä oli menestys. Paikallislehden onnenpyörää kävi pyöräyttämässä yli 1 000 markkinavierasta. Lisäksi Ylöjärven Uutiset arpoi markkinoilla upean maastopyörän. Arvontalipukkeen täytti peräti 460 vierasta.

Tässä kuvasatoa lauantailta:

Pirkanmaan Lehtitalon tapahtumakoordinaattori Hanna-Mari Kujala emännöi Ylöjärven Uutisten telttaa, johon virtasi koko päivän yhä uusia onnenpyörän pyörittäjiä ja polkupyörän arvontalipukkeiden täyttäjiä.

Saurion teatteri esiintyi ohjelmalavalla kolme kertaa.

”Volmari Iso-Hollo” juoksi markkina-alueen läpi.

Lions Clubin Leijonan luola otti vastaan hyviä ideoita.

Markkinoiden kirjoituskilpailun voittaja Elina Rautanen juontaja Juhani Viidan haastattelussa.

Eemeli toimi onnettarena Ylöjärven Uutisten pyörä-arvonnassa.

Antero Mäkkylä esitteli Ylöjärven Muisti -digiprojektia Tulevaisuuden aukiolla.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
YU DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.