Pirkanmaan Naisjärjestöjen aluetoimikunta haluaa arkijärkeä ilmastokeskusteluun

Pirkanmaan Naisjärjestöjen aluetoimikunta, Nytkis, kannustaa suomalaisia miettimään ilmastoasioita arjen järjellä. Suomi on korkean teknologian maa ja meillä on kaikki edellytykset tehdä maailmanlaajuisia ilmastotekoja.

Mustavalkoisen keskustelun sijaan tulisi ajatella kokonaisvaltaisemmin. Tasa-arvon näkökulmasta yksityisautoilua ei tule syyllistää liikaa. Suomi on laaja ja harvaan asuttu maa, jolloin joukkoliikenne ei läheskään aina ole vaihtoehto.

Biopolttoaineiden kehittämistyötä tulee jatkaa. Suomesta voi tällä tavoin kehittyä ilmastoasioiden suurvalta. Työ on hyvällä alulla, mutta tämänhetkiset tuotteet eivät kaikilta osin täytä vaatimuksia eivätkä ole teknisiltä ominaisuuksiltaan ihanteelliset.

Vapaa-ajalla tapahtuvaa liikkumista tulee järkeistää. Pirkanmaan NYTKIS kannustaa sisällyttämään samalle matkalle useita hoidettavia asioita.

Pirkanmaan NYTKIS kannustaa niin ikään suosimaan monipuolista, ravitsevaa ja kotimaista, lähellä tuotettua ruokaa.

Pirkanmaan NYTKIS-aluetoimikunta

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
YU DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.