Festari-, markkina- ja vaalihumua

Ensi viikonloppu on yksi Ylöjärven kesän kohokohdista. Kaupunki herää ensimmäisen kerran juhlistamaan toden teolla kesän alkua. Tähän humuun kannattaa osallistua.

Perjantaina ja lauantaina rokataan Räikän rannassa, kun maan suurin ja kaunein takapihafestivaali Pöheikön Pölläys starttaa musiikkikesän. Eikä Pöhäri tarjoaisi tietenkään aidointa ylöjärveläistä meininkiä, jos mukana ei olisi Eppu Normaali heti perjantaina.

Ja kovia ovat festarin muutkin kiinnitykset. Maija Vilkkumaa ja Happoradio on mahtava nähdä puutarhakaupungin esiintymislavalla, unohtamatta lahjakasta Jenni Mustajärveä. Ja tärkeää on tietenkin myös ystävien ja muiden ylöjärveläisten tapaaminen.

Pöhärin keikkojen välissä on hyvä viihtyä lauantaina useampi tunti Ylöjärven Markkinoilla, joilla katsotaan nyt vankasti tulevaisuuteen. Järjestäjät ovat tehneet valtavasti töitä, jotta hienot uutuudet Tulevaisuuden aukio ja Leijojan luola onnistuisivat tekemään markkinapäivästä entistä monipuolisemman. Myös Ylöjärven Uutiset on näyttävästi paikalla Kauppakeskus Elon markkina-alueella, joten kannattaa tulla tapaamaan myös paikallislehden väkeä.

Vuodesta 1983 järjestetyt markkinat on todellinen vetonaula, sillä nykyisin paikalla pyörähtää jopa yli 12 000 ihmistä.

Lopuksi pitää vielä muistuttaa sunnuntain EU-vaalipäivästä. Nyt jos koskaan on tärkeää äänestää EU-asioista, jotka viitoittavat erittäin paljon myös Suomen tulevaisuutta. Maailma tarvitsee nyt viisauden ääntä, joten vaaliuurnille mars.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
YU DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.