Viljakkalan homekuntosali ei läpäissyt terveystarkastusta – viranomainen käskee hävittämään homeisen irtaimiston ja huolehtimaan muiden epäkohtien korjaamisesta

Viljakkalan kuntosalilla suoritettiin toukokuun alussa terveystarkastus salin ilmanvaihto- ja home-ongelmien vuoksi.

Pirkkalan kunnan ympäristöterveydenhuollon terveysviranomaisen laatimasta raportista käy ilmi, että kuntosalia ei nykyisellä kunnollaan voi ottaa asiakaskäyttöön.

Korjaustoimenpiteitä tulee suorittaa niin laitteiden kuin siivouksen suhteen.

”Selkäpenkin ja scott-penkin päälliset ja pehmusteet tulee uusia, painonnostoalueen kumimatto tulee vaihtaa. Mikäli mikrobivaurioitunutta nyrkkeilysäkkiä ei ole vaihdettu, tulee sen kunto varmistaa. Toiminnanharjoittajan tulee lisäksi varmistaa, että vatsalihaspenkin pehmusteet on vaihdettu päällisen vaihdon yhteydessä”, raportissa todetaan

Viranomainen huomauttaa myös, että kuntosalin siivouksesta ja kunnossapidosta on laadittava suunnitelma ja että epäkohtien korjaamisesta on huolehdittava.

Ylöjärven Uutiset seuraa, miten Viljakkalan kuntosalin kunnostus etenee.

Kuntosalilaitteen patja on päällystetty nahkatilkuilla, jotka jo repsottivat parin viikon jälkeen. Terveysviranomainen kehotti kaupunkia uusimaan päällysteet.

Kuntosalikäyttäjä Kalle Järvisen mukaan terveystarkastaja oli neuvonut heittämään nyrkkeilysäkin pois jo aiemmin, mutta kaupungilla näin ei oltu toimittu.

Lue myös: Viljakkalan kuntosali ”remontoitiin” homeen vuoksi – Seitsemän kuukautta meni, ja työnjälki on jotakin aivan muuta kuin luvattiin: ”Umpihomeessa oleva vatsalihaslaitekin on vain verhoiltu uudelleen”

Lue myös: Viljakkalan homekuntosalin ovi lyötiin lukkoon, koska remontti ei edennyt – Vapaa-aikajohtaja: ”En tiedä miten näin yksinkertaisesta asiasta on tullut näin vaikea”

Lue myös: Kaupunki mokasi Viljakkalan kuntosalin homeremontin ja tiedotti asiasta surkeasti

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
YU DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.