Niemenmaa SM-voittoon 24 tunnin kisassa – juostuja kilometrejä yli 230

Ylöjärveläinen Ville Niemenmaa voitti selvästi Kokkola Ultra Runissa juostun 24 tunnin kilpailun. Tulos toi Niemenmaalle SM-kultaa.
maratoonari

Ville Niemenmaa oli jälleen erinomaisessa vauhdissa ultramatkalla. (Arkistokuva)

Kilpailussa kierrettiin Kokkolan keskustassa Suntin ympäri, tasaista 864,1 metrin mittaista kierrosta. Lajeina oli 24 tunnin juoksu, 12 tunnin juoksu, 6 tunnin juoksu ja 100 kilometrin juoksu. Henkilökohtaisten lajien lisäksi mukana on 24 tunnin ja 6 tunnin viesti.

24 tunnin kisassa ratkaistiin Suomen mestaruudet. Niemenmaa juoksi mestariksi miesten 24 tunnin juoksussa tuloksella 231,143 kilometriä. Toiseksi tullut Jan Lågland pinkoi 217,735 kilometriä. Kolmas oli Toni Kaikkonen tuloksella 207,448 kilometriä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?